Op blog.vindsubsidies.nl leest u blogs over subsidies. Over actueel subsidienieuws, ontwikkelingen op de subsidiemarkt en ervaringen uit het veld van onze consultants, researchers en teamleiders.

Vindsubsidies is een ervaren en deskundig subsidieadviesbureau dat bedrijven en organisaties ondersteunt bij het maximaal benutten van actuele subsidiekansen. Wij schrijven kansrijke aanvragen voor elk type bedrijf, organisatie of project op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau. Tevens beschikken wij over onze eigen subsidiedatabase Vindsubsidies.nl, de grootste en meest uitgebreide zoekmachine van Nederland met daarin alle actuele subsidieprogramma’s, fondsen en kredieten maar ook alle informatie die nodig is om een subsidie aan te vragen. Trots zijn we op onze online administratietool voor het bijhouden van subsidieadministraties: Grant Manager. Deze tool geeft real time inzicht in de status van al uw subsidieprojecten.

Vindsubsidies onderscheidt zich door de wijze waarop wij onze klanten begeleiden tijdens de administratieve fase van een subsidietraject, zodat het maximale uit een subsidie wordt gehaald en het project een succes wordt.

Lees meer over Vindsubsidies op http://www.vindsubsidies.nl.